Επιστροφές

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να σας επιστραφούν τα χρήματα σας επιβαρύνεστε με το άμεσο κόστος αποστολής και επιστροφής των προϊόντων καθώς επίσης και 4%-5% της αξίας των αγορών σας σε περίπτωση που πληρώσατε με πιστωτική κάρτα ή paypal.
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε επιβαρύνεστε μόνο με τα άμεσα μεταφορικά έξοδα επιστροφής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές MONO εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η αρχική συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν αποσφραγιστεί και έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία τους. 
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).
Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άμεσα.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε για την πληρωμή της παραγγελία σας, θα πραγματοποιηθεί και η επιστροφή των χρημάτων που πληρώσατε. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας, που θα γνωστοποιήσετε στο ouaoua.gr.

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr.

– Ακύρωση Παραγγελίας :

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας.
Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.  

– Απώλεια :

Όλα τα εμπορεύματα που αγοράζονται από το ouaoua.gr υπόκεινται σε μια σύμβαση αποστολής.
Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας περνά σε σας, μετά την παράδοσή μας στο μεταφορέα.
Φυσικά έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ένα τέτοιο γεγονός να είναι ελάχιστα πιθανό.  

– Καθυστέρηση παραγγελίας :

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους :
Απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
Επίσης σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.