Όροι χρήσης:

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ouaoua.gr, ο σκοπός του οποίου είναι να προσφέρει στους γονείς επιλεγμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τα παιδιά τους.
Το ouaoua.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εξειδικεύεται στην πώληση προϊόντων για το μωρό, το παιδί και την μητέρα μέσω του διαδικτύου και λειτουργεί με βάση τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας ouaoua.gr, που βρίσκεται στην διεύθυνσή www.ouaoua.grΒεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγησης στην ιστοσελίδα, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.
Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, παρακαλείται να μην κάνει καμία συναλλαγή με το ηλεκτρονικό καταστήματα ouaoua.gr. Η αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται την αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής όπως ισχύουν την ημέρα της παραγγελίας.

Όροι: 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr
, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Οι επισκέπτες και πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει πριν κάνουν την παραγγελία τους να διαβάζουν τους όρους και έτσι να ενημερώνονται για τυχόν τροποποιήσεις.

Πληροφορίες και προϊόντα:
Το ouaoua.gr περιγράφει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων του, όπως αυτά δίνονται από τους κατασκευαστές, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια. Το ouaoua.gr δεν φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή / και αναληθή στοιχεία που αφορούν τα εμπορεύματα προμηθευτών του. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές του.
Τα χρώματα που βλέπετε στις φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν από τα πραγματικά εξαιτίας της ανάλυσης της οθόνης σας ή άλλων τεχνικών λεπτομερειών.

Περιορισμός ευθύνης:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας:
Η ιστοσελίδα www.ouaoua.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος τoυ ηλεκτρονικού καταστήματος ouaoua.gr. 
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από το ouaoua.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, αρχείων, σημάτων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ouaoua.gr και προστατεύονται από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τo ouaoua.gr είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του ouaoua.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας ως και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Υποχρεώσεις Χρήστη / Πελάτη:
Οι χρήστες / πελάτες της ιστοσελίδας  www.ouaoua.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών / πελατών. Είστε υπεύθυνοι για την επιλογή του προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.
Είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία σας με το ouaoua.gr, εάν υπάρξουν.
Απαγορεύεται η χρήση ψεύτικων στοιχείων.

Ασφάλεια:
Το ouaoua.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.
Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
Η ασφάλεια του ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr, επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: 
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο, ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα.
Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα ouaoua.gr δεν ευθύνεται για την χρήση των μυστικών κωδικών από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

SSL:
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε περιβάλλον με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, που σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται με κλειδί κρυπτογράφησης.

Απόρρητο Συναλλαγών:
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη.
Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce / ηλεκτρονικού εμπορίου.
Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη / μέλος / πελάτη του ouaoua.gr, είναι εμπιστευτικές και το ouaoua έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο, στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μόνο εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
To ouaoua.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που το ouaoua χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.ouaoua.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία όπως όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ. κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του www.ouaoua.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας και την επικοινωνία σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.
Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τo ouaoua.gr επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.
Για οποιαδήποτε απορία, πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί να διαγραφούν από τη βάση δεδομένων τα προσωπικά του στοιχεία θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας.
GDPR για περισσότερα πατήστε εδώ…

Αγορά προϊόντων:
Στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος ouaoua.gr μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα προϊόντα όπως:
Βρεφικά και παιδικά ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη βάφτισης, είδη διακόσμησης παιδικού δωματίου, ιδέες για δώρα νεογέννητων αλλά και μεγαλύτερων παιδιών καθώς και είδη για τις μαμάδες.
ΟΛΑ τα προϊόντα στο ouaoua.gr είναι καινούργια και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση όταν παρέχεται από τον κατασκευαστή.
Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με ελάχιστα clicks.
Το ouaoua.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 
Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.
Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία, σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
Το ouaoua.gr δεν εγγυάται την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. To ouaoua.gr δεν ευθύνεται για ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Σταθερότητα Τιμών:
Πρόθεσή μας είναι να διατηρούμε σταθερές τις τιμές όλων των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ωστόσο δεν μπορούμε, όπως είναι αυτονόητο, να προβλέψουμε την βούληση των συνεργατών μας όσον αφορά την τιμολογιακή τους πολιτική.
Έτσι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές των προϊόντων που προβάλλονται, χωρίς καμία προειδοποίηση προς τους πελάτες του.

– Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστότοπου  συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. 

– Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

– Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής.

Τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών φαίνονται ΜΟΝΟ στην Τράπεζα, ενώ τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποθηκεύονται και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση.  

Αποδοχή – Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία:
Η επίσκεψη, επισκέπτη/χρήστη/πελάτη αυτού του διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφόμενων εδώ όρων χρήσης.
Η πλοήγηση και παραμονή στο διαδικτυακό τόπο, συνιστά έμπρακτη αποδοχή των όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr και του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη, των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του και δεσμεύει μόνο αυτούς.
Καμία τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν αποτελεί μέρος αυτής της συμφωνίας, αν δεν εκφράζεται εγγράφως και αν δεν ενσωματωθεί στους παρόντες όρους χρήσης.
Όλοι οι παραπάνω όροι τίθενται άμεσα εν ισχύ στο σύνολό τους και η παραμονή στην ιστοσελίδα και η οποιασδήποτε μορφής χρήσης της ή συναλλαγή, προϋποθέτει την εκ των προτέρων απόλυτη και άνευ ενδοιασμών αποδοχή τους με την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη.
Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

Λόγω του ότι τα προϊόντα του ouaoua.gr αφορούν παιδιά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για ζημιές που μπορεί να προκληθούν λόγω κακής χρήσης των προϊόντων της.