Τρόποι αποστολής

 

Όλα τα προϊόντα μας Αποστέλλονται ΆΜΕΣΑ (εντός τριών εργάσιμων ημερών, από την λήψη και επιβεβαίωση της παραγγελίας ή της πληρωμής).

Α. Αποστολές στην Ελλάδα

– ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των € 70 !!!

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι πάνω από €70 τότε τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα!

Tα δωρεάν μεταφορικά έξοδα καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας σας.

Για τις παραγγελίες μικρότερες των €70 το κόστος αποστολής είναι €5,70.

Όλα τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr αποστέλλονται με Courier ή ΕΛΤΑ* , εκεί που εσείς ορίζετε εντός και εκτός Ελλάδος.

*Αποστολή με ΕΛΤΑ μόνο στις δυσπρόσιτες περιοχές.
 
Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Β. Αποστολές στο εξωτερικό

Το κόστος αποστολής για τις παραγγελίες εξωτερικού είναι €19 και αποστέλλονται με ΕΛΤΑ.

(registered international shipping).


Τρόποι πληρωμής

 

1.Αντικαταβολή:

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας, στο χώρο σας.
Πληρώνετε ακριβώς την ώρα που το προϊόν φτάνει στην πόρτα σας, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα !!! για αγορές πάνω από 70€ 

 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :
Εξόφληση της παραγγελία σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό :

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ :

IBAN : GR2201100730000007337638469

SWIFT(BIC) : ETHNGRAA

Παρακαλείστε να αναφέρετε τον Αριθμό της παραγγελία σας με την πληρωμή σας. Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν εμφανιστεί το ποσό στο λογαριασμό μας. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
* Προσοχή:
Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα, όλα τα έξοδα τα επιβαρύνεται ο Καταθέτης (Πελάτης) και όχι ο Δικαιούχος (Πρέπει να επιλέγεται OUR και όχι SHA).
* SHA –
 Επιθυμώ να επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα της Τράπεζας μου.

OUR – Επιβαρύνομαι με τα συνολικά τραπεζικά έξοδα» Στην περίπτωση αυτή ο παραλήπτης παραλαμβάνει ακέραιο το ποσό της εντολής μεταφοράς χρημάτων.

 

3. Πληρωμή μέσω PayPal :

Πληρώστε με πιστωτικές κάρτες, Visa, Mastercard, American Express και Diners μέσω του συστήματος Paypal.
Για να πληρώσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ouaoua.gr μέσω PayPal, ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal.
Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας από το ouaoua.gr και επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal θα μεταβείτε αυτόματα στο περιβάλλον του PayPal όπου μπορείτε να εισάγετε κατευθείαν την κάρτα σας, όπως θα κάνατε σ’ ένα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα.

Αν πάλι διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να κάνετε login στον λογαριασμό σας και να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν τα γνωρίζει κανένας άλλος εκτός από εσάς και την PayPal. 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr παραλαμβάνει μόνο το χρηματικό ποσό και Σε Καμία Περίπτωση αριθμούς ή κωδικούς καρτών.


Επιβεβαίωση παραγγελίας 

Από τη στιγμή που έχετε βάλει μια παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελία σας.
Παρακαλούμε σημειώστε τον μοναδικό αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Απόδειξη λιανικής – Τιμολόγιο

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ouaoua.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης.
Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία : Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα.

 


Συσκευασία 

 

– Συσκευασία αποστολής :

Οι συσκευασίες των αποστολών μας γίνονται με τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά συσκευασίας χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος αυτών παρά μόνο δίνοντας προτεραιότητα στην Ασφαλή Μεταφορά της παραγγελίας σας.

– Συσκευασία δώρου:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε συσκευασία δώρο θα πρέπει να το αναφέρεται στην παραγγελία σας και να μας ενημερώσετε για την διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να βάλουμε ευχετήρια κάρτα στο δώρο σας με τις ευχές που εσείς θέλετε. Η συσκευασία δώρο είναι δωρεάν και δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Η απόδειξη αγοράς θα σταλεί στην δική σας διεύθυνση.